02 mars 2008

Nu är det nära....

Nedräkningen har börjat, på onsdag ska vårat hus stå på plats. Det känns lite skumt faktiskt, vi har nog inte riktigt fattat hur nära det är nu.

Två husmoduler anlände i fredags, så nu vet vi att huset är tillverkat ialla fall. Tyvärr blev nog längtan efter huset alltför stor. På fredagseftermiddagen så insjuknade Jonas i en kraftig förkylning med feber, hosta och snuva. I afton insjuknade Linda med samma symtom. Vi tror att vi har blivit drabbade av "husflunsan ". Förhoppningsvis har vi tillfrisknat tills på onsdag.

Dessutom vill vi tacka Er som hjälpte till att skotta ur husgrunden idag. Tack, tack!!

Vi hoppas att vädergudarna håller igen på snöfall ett par dagar framöver så att vi får kurera oss och längta i lugn och ro.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Väderguden hörde inte er bön,
men vi kommer med spadarna på tisdagkväll.
Carre

Anonym sa...

Vilken tur att den (tradaren)kom fram. Jag mötte den på väg till Skokloster förra veckan, bara några kilometer från slottet. Ringde omedelbart Anders och Carina för att dom skulle meddela er att huset hade kommit på villovägar men det var väl någon annan ksom köpt ett hus.
Visst är det härligt att få flytta in i ett nybygt näste? Vi kan tyvärr inte komma med spadar men vi sitter beredda att komma med (goda?)råd när det gäller möblering. Gör stor plats för "platten" bara och biohögtalarna.
Vi hade en tanke att komma till påsken men den fungerar inte längre med vårt övriga program.
Lycka till från oss i lärdomsstaden och krya på er.