06 mars 2008

Sammanfattning dag 1 och 2

Klockan 06.30 den 5 mars började Danne och Kurt ( husmontörer från Älvsbyn) även kallade "Bygglag 13", att rulla på husmodulerna på grunden. Allt går så ruskigt fort att det är overkligt.
Innan klockan 09.00 var strömmen inkopplat och den första lampan i huset tändes. När första dagen var slut så var huset ihopskruvat och tätat. En byggfläkt var inkopplad och spred skön värme.

Tro det eller ej, men våra husmontörer sover faktiskt i huset på natten och var de uträttade sina behov dag 1 blir vi kanske varse om en vacker vårdag :)

Dag 2 har det reglats tak, rör har kopplats och vattnet har blivit indraget. Så nu funkar toaletterna och det måste ju kännas bra för byggkillarna och för alla andras trevnad också. Jonas har haft det lite tufft i dag med fisar vinande runt omkring honom. Hans teori var att bygglag 13 ätit bönor till middag.............. eller så har det varit kämpigt att vara utan toalett i över ett dygn. Men nu kan det ju bara bli bättre.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vi var förbi och tittade på huset idag (söndag). Vi kan inte fatta att huset redan är på plats.... Det blir ju superbra! Nästa gång hoppas vi på att få tjuvtitta in!
// Sofia

Anonym sa...

Ja men det där ser ju jättefint ut jag är så nyfiken kan ni tro,Brittan

Anonym sa...

Det är många som håller koll på bygget har jag hört långt ner i skåne.
Det kommer att bli jättebra och snabbt går det.
Jag kommer snart på visit!
Carre

Anonym sa...

Sina behov...dem använder din toalett, även den är igång första dagen...imponerande ja /Martin