10 september 2008

Urusla

Japp, riktigt urusla har vi varit på att skriva i bloggen senaste månaderna. Att inte skriva i bloggen har faktiskt varit ett medvetet val från vår sida. Det har varit otroligt mycket jobb och stundvis har vi känt oss riktigt trötta och utarbetade. Sen tycker vi det är viktigt att försöka ta sig lite tid att umgås tillsammans i familjen. Tyvärr hamnade Kevin lite i skymundan när vi jobbade som mest. ( Även 10-åringar kräver uppmärksamhet). Tiden och orken räcker inte till allt, så då valde vi bort husbloggen under en period då vi hade jobb upp över våra öron.

När hösten nu kommer smygande med alla sina härliga färger, så drar vi ner på "stora" projekt när det gäller gårdsarbete och åtgärdar endast "småsaker" innan gubben vinter är här.

Så nu när lugnet börjar infinna sig tar vi upp vårt bloggande igen så ni får se hur vi har det här i vårt mysiga krypin.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, nu ser jag att födelsedagsfröna har tagit fart. Tänk att de skulle räcka så långt! =) /S

Anonym sa...

Hej! kul ni kommit igång igen så man får lite inspiration till vårat bygge =)vad heter färgen ni målat med? den var riktigt snygg.vi bygger ett likadant hus till våren.följ gärna vårat bygge på www.molindershusbygge.blogg.se

Anonym sa...

Hej igen! Tack så mycket för svaret.Glömde säga sist att ni fått så fint.Längtar tills allt e klart hos oss också.Är ni nöjda med huset med dess tillval och kalkylen? ni får gärna tipsa om både ris och ros =).
Mvh Molle.
www.molindershusbygge.blogg.se

Anonym sa...

hittade ett intressant inlägg ni skrivit på älvbyhusforumet.
Hur gick det med hålen i köksskåpen-vi har nämligen samma problem(har även provat dessa små pluppar i alla möjliga kombinationer men inte fått allt att stämma)